Wat?! James Corden rijdt niet zelf in Carpool Karaoke?

Carpool Karaoke is een vaste rubriek in ‘The Late Late Show with James Corden’. De grootste sterren hebben al plaats genomen in de zwarte Range Rover. Denk maar aan Billie Eilish, Kanye West, Adele, Céline Dion, Bruno Mars, Ed Sheeran en zo veel meer. In Carpool Karaoke rijdt James Corden rond in Los Angeles terwijl hij luidkeels meezingt met de bekendste nummers. Elke video wordt dan ook massaal bekeken op YouTube. Maar rijdt hij wel effectief zelf?
justin-bieber-carpool-karaoke-james-corden-late-show-rijdt-niet-zelf-2

Foto: (c) Twitter/BiebernewsHQ

Gisteren is er een filmpje opgedoken op Twitter waarin blijkt dat de opnames er iets veiliger verlopen dan we denken. De auto wordt namelijk voortgetrokken door een takelwagen. Zo moet James Corden zich niet concentreren op de baan en kan hij dus zo veel zingen als hij wilt.

 

Justin Bieber

Wat deze video ook speciaal maakt is dat de gast niemand minder is dan Justin Bieber. Justin Bieber was vier jaar geleden ook al eens te gast in deze show. Deze video heeft maar liefst 150 miljoen weergaves op YouTube en kan je hieronder bekijken. Wij zijn alvast benieuwd naar de tweede Carpool Karaoke met Justin Bieber! Of moeten we vanaf nu Carpull Karaoke zeggen?

 

Twitter reacties

Op Twitter regent het reacties van mensen die de trucs van de filmwereld ontdekken. Bij deze enkele pareltjes.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *