Laatste kans om Samson en Gert live te zien!

Vandaag heeft Gertje (Gert Verhulst) afscheid genomen van zijn rol in Samson en Gert. Studio 100 heeft nog niet beslist als er een opvolger komt. Het goede nieuws is dat Samson wel blijft bestaan en dat er een grote afscheidstournee volgt in December.

Read More
Netflix test hogere prijzen in België

Begin dit jaar verhoogde Netflix de tarieven in de Verenigde Staten. Amerikanen betalen nu 13 dollar (€11,50) per maand in plaats van 11 dollar (€9,70). Een woordvoerder liet toen weten dat die prijsverhoging geen invloed ging hebben op de Belgische tarieven. Maar deze week zien bezoekers van de website telkens andere prijzen verschijnen.

Read More
Deze 10 ‘Temptation Island’ deelnemers hebben hun eigen cartoon lookalike!

‘Temptation Island’ is ondertussen al enkele weken bezig en het meest spannende dat er tot nu toe gebeurd is, zijn de cartoon lookalikes op Facebook. De eerste lookalikes werden gespot op de Facebook pagina ‘Swaggie De Block’ en sindsdien gaan we massaal op zoek naar nieuwe lookalikes. Op deze pagina vind je er alvast 10. De ene lijkt er al wat meer op dan de andere. Ken jij nog personages uit tekenfilms die op deelnemers lijken? Laat het ons zeker weten!

Read More