Al 35.000 inschrijvingen voor ‘Start to Kamp Waes’

Januari is dé maand van de goede voornemens. Bovenaan het lijstje staat meestal: meer sporten. Leuk en gezond natuurlijk, maar vaak blijft het bij die voornemens. Tom Waes wil daar verandering in brengen. Samen met de VRT lanceert hij ‘Start to Kamp Waes’. Een wetenschappelijk trainingsschema, gebaseerd op de fysieke proeven van ons Belgisch leger.

Slagen voor de proeven van de Special Forces, zoals in ‘Kamp Waes’, is voor velen misschien net iets te hoog gegrepen. Zou het geen mooi begin zijn om te trainen voor de ‘gewone’, fysieke proeven van het leger?

Op de website van Eén kan je je inschrijven om dit trainingsschema te downloaden. Dokter Ruud Van Thienen, sportarts verbonden aan de KU Leuven, zorgt voor de wetenschappelijke ondersteuning. Zou zou het schema voor iedereen haalbaar moeten zijn. Vanaf 13 januari krijg je elke week een schema in jouw mailbox. Als je dit elke dag volgt, zou je na 8 weken moeten kunnen slagen voor de fysieke proeven van het leger.

Momenteel hebben er zich al 35.000 Vlamingen ingeschreven. Wil jij in 2020 ook sportiever worden? Klik hier om je in te schrijven.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *